Since 2006

Vi finns för att hjälpa dig skapa bra kommunikation, oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer, mässmaterial eller en ny webb. Vi har skapat vårt eget sätt att jobba, anpassat efter din verklighet, där vi jobbar nära varandra och har kul tillsammans. Vi utför allt idéarbete och all produktion under ett tak.

HELHETSLÖSNING
Reklam och marknadsföring är komplext – det är mycket som skall stämma. Effektiv administration och styrning förutsätter att alla delar och processer fungerar bra tillsammans. Vår helhetslösning ska bidra till att effektivisera marknadsföringen, minska kostnaderna och öka intäkterna för våra kunder. Detta genom att tänka helhet, upplevelse och strömlinjeformade processer. Den röda tråden ökar trovärdigheten som i sin tur gör att era kunder blir mer lojala och köper mer.

NÄRA & PERSONLIGT
Låt oss uttrycka det så här – vi är passionerade marknadsförare, vilket är perfekt för våra kunder. Vi värnar om den personliga kontakten och att prata med oss ska vara som att träffa en gammal vän eller trevlig granne. Vi har alltid haft som ambition att vara det familjära reklamföretaget där vi gör det som krävs för att våra kunder ska känna sig trygg och få den hjälp hon eller han behöver. Vi vet att med en nära kontakt så blir samarbetet bättre.

ENKELT & SNABBT
Det ska vara enkelt att beställa hos oss på Helhet Reklam. Att få rätt produkt i rätt tid är viktigt, det vet vi. Alla kunder är olika och ibland behöver de sina beställningar väldigt snabbt. Vi lyssnar på våra kunder och strävar alltid efter att hålla korta leveranstider när det väl behövs. Detta möjliggörs p.g.a. att vi har eget tryckeri i huset. Vi producerar allt från storformat och trycksaker till skyltar och dekorer.

KVALITÈ
Vår målsättning är att erbjuda högsta möjliga kvalitetsnivå i förhållande till priset på en produkt eller tjänst. Begreppet hög kvalitet ska inte bara genomsyra material, tillverkningsmetoder och design, utan även arbetsmetoder, information och relationer, såväl internt som externt. Därför utför vi egenkontroller på alla produkter som Helhet levererar för att du som kund ska känna dig trygg med din beställning.

Vad kan vi
hjälpa dig med?

Helhet Reklam
Lärlingsgatan 18
904 22 Umeå

Växel
090-200 89 50

E-post
info@helhetreklam.se

Öppettider
Mån-Tor 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00