REKLAMBYRÅ

Det är i vår reklambyrå idéerna och koncepten skapas

Strategi
Hemligheten bakom en bra strategi är att hitta rätt argument som dina kunder förstår och accepterar. Målet är att förmedla din säljbara skillnad på rätt ställe. Ju mindre strategiskt du jobbar, desto fler får du tampas med om samma kaka.

Grafisk design
Grafisk design är tillämpade tekniker för att arrangera bilder och text för att få fram ett budskap eller underlätta mottagarens förståelse. Teknikerna kan användas i alla typer av media till exempel trycksaker, annonser, mässmontrar och förpackningar.

Hemsidor
Oavsett om ert företag är litet eller stort, om ni är nystartade eller etablerade, kan vi hjälpa er mot nya höjder. En genomtänkt och välproducerad webbplats ska göra nytta som i långa loppet genererar intäkter till företaget.

Foto & film
Reklamfoto handlar om att hitta ett uttryck som förstärker ert varumärke och gör de produkter ni vill sälja mer attraktiva. Våra kreativa bildredigerare har stor kompetens inom bildhantering och utför allt från avancerad bildretusch till enkel färgställning.
Vi gör även film.

REKLAMPRODUKTION

En klassisk reklamateljé med många möjligheter

Skylt och dekor
En bra skylt lockar kunder. Informativ och inspirerande skyltning visar att ni bryr er om era kunder. Ni visar att ni finns och vill bli funnen! Vi levererar skyltar i plåt, PVC, frigolit, plexi samt LED och specialskyltar.

Fordonsdekor
Vi designar, printar och monterar. Ni kan med förtroende lämna er bil till oss. Våra duktiga medarbetare är utbildade och certifierade vid Graphics Center i Nederländerna, vilket borgar för kvalité, noggrannhet och ett öga för färg och form.

Storformat
Stort format, stor genomslagskraft… Begreppet storformat innefattar allt från affischer, tavlor, banderoller, vepor, rollup och mycket mer. Vi använder olika typer av folier, väv samt olika typer av papper.

Digitaltryck
Istället för att producera stora serier så anser vi att print on demand är att föredra. Vi trycker visitkort, flyers, affischer, broschyrer, ja allt ni kan behöva till er marknadsföring eller till kontoret.

PROFILMEDIA

Profilprodukter är en av de populäraste mediekanalerna

Give Away
Vårt fokus är att hålla ihop ditt kommunikationskoncept och trycka ditt varumärke på något som överensstämmer med er verksamhet. Vi hjälper dig hitta rätt produkter.

Profilkläder
Här kommer verkligen funktion med information till sin fulla rätt. I vår profilbutik har vi allt från t-shirts, pikeer, sweatshirts till skjortor, kostymer och snickarbyxan.

Presentreklam
När det är dags för julklappen, sommarpresenten eller vilken gåva som helst hjälper vi dig hitta rätt gåva till din mottagare. Självklart märker vi upp presenten med din logotyp.

Vad kan vi
hjälpa dig med?

Helhet Reklam
Lärlingsgatan 18
904 22 Umeå

Växel
090-200 89 50

E-post
info@helhetreklam.se

Öppettider
Mån-Tor 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00