Since 2006

Vi finns för att hjälpa dig skapa bra kommunikation, oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer eller en ny webb. Vi har skapat vårt eget sätt att jobba, anpassat efter din verklighet, där vi jobbar nära varandra och har kul tillsammans. Vi hjälper dig från idé och förstudie till grafisk produktion och praktiskt genomförande.
Helhetslösning
Effektiv administration och styrning förutsätter att alla delar och processer fungerar bra tillsammans. Vår helhetslösning ska bidra till att effektivisera marknadsföringen, minska kostnaderna och öka intäkterna för våra kunder. Detta genom att tänka helhet, upplevelse och strömlinjeformade processer.
Nära och personligt
Låt oss uttrycka det så här – vi är passionerade marknadsförare, vilket är perfekt för våra kunder. Vi värnar om den personliga kontakten och att prata med oss ska vara som att träffa en gammal vän eller trevlig granne.
Enkelt och snabbt
Det ska vara enkelt att beställa hos oss på Helhet Reklam. Att få rätt produkt i rätt tid är viktigt, det vet vi. Alla kunder är olika och ibland behöver de sina beställningar väldigt snabbt. Vi lyssnar på våra kunder och strävar alltid efter att hålla korta leveranstider när det väl behövs.
Kvalité
Vår målsättning är att erbjuda högsta möjliga kvalitetsnivå i förhållande till priset på en produkt eller tjänst. Begreppet hög kvalitet ska inte bara genomsyra material, tillverkningsmetoder och design, utan även arbetsmetoder, information och relationer, såväl internt som externt.

Kontakta oss

Lärlingsgatan 18
904 22 Umeå
Växel 090-200 89 50

Öppettider

Må-To 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lunch 12.00-12.45