Reklambyrå

Vi finns för att hjälpa dig skapa bra kommunikation, oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer eller en ny webb. Vi har skapat vårt eget sätt att jobba, anpassat efter din verklighet, där vi jobbar nära varandra och har kul tillsammans. Vi hjälper dig från idé och förstudie till grafisk produktion och praktiskt genomförande.

Strategi
Hemligheten bakom en bra strategi är att hitta rätt argument som dina kunder förstår och accepterar. Målet är att förmedla din säljbara skillnad på rätt ställe. Ju mindre strategiskt du jobbar, desto fler får du tampas med om samma kaka.

Grafisk design
Grafisk design är tillämpade tekniker för att arrangera bilder och text för att få fram ett budskap eller underlätta mottagarens förståelse. Teknikerna kan användas i alla typer av media till exempel trycksaker, annonser, mässmontrar och förpackningar.

Hemsidor
Oavsett om ert företag är litet eller stort, om ni är nystartade eller etablerade, kan vi hjälpa er mot nya höjder. En genomtänkt och välproducerad webbplats ska göra nytta som i långa loppet genererar intäkter till företaget.

Foto & film
Reklamfoto handlar om att hitta ett uttryck som förstärker ert varumärke och gör de produkter ni vill sälja mer attraktiva. Våra kreativa bildredigerare har stor kompetens inom bildhantering och utför allt från avancerad bildretusch till enkel färgställning. Vi gör även film.
Exempel på filmer vi gjort, klicka här
Exempel på foto-uppdrag vi gjort, klicka här

Kvalité
Vår målsättning är att erbjuda högsta möjliga kvalitetsnivå i förhållande till priset på en produkt eller tjänst. Begreppet hög kvalitet ska inte bara genomsyra material, tillverkningsmetoder och design, utan även arbetsmetoder, information och relationer, såväl internt som externt.

Kontakta oss

Lärlingsgatan 18
904 22 Umeå
Växel 090-200 89 50

Öppettider

Må-To 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lunch 12.00-12.45